Reiki, 1er, 2on, 3er. Tallers d'Iniciació al Reiki Usui - Mataró

Martes, 27 marzo 2012

Detalles del Anuncio

Ciudad: Mataró, Barcelona
Operación: Venta

Información de contacto

Nombre Marta Domínguez
Número de Teléfono 616516455

Descripción

Iniciació Reiki Usui – Nivell I
Per Marta Domínguez
Mestra Reiki Sistema Usui.
Instructora de Txi-kung Terapèutic. Monitora de Tai-txi. Auriculoterapeuta. Manoterapeuta.

Dissabte, 28 d'abril del 2012.
de 10 a 14 al mati i de 16.00 19.00 a la tarda.
Dinarem junts

No hi ha requisits per poder-hi participar. És un curs apte per a totes les persones que simplement desitgin fer-lo per tenir un altre eina d’equilibri energètic. Totes les persones tenen la capacitat per aprendre a utilitzar Reiki.

Què és Reiki i com funciona

El Reiki és energia universal i nosaltres el canal d’expressió d’aquesta energia. Som antenes de l’energia l’Universal cap a la Terra. El nostre cos està composat de milions d’àtoms que tenen una determinada vibració. Tenim canals energètics que, pel nostre sistema de vida, pensaments i emocions, es bloquegen o s’embussen formant taps que no deixen que l’energia circuli adequadament. L’energia de Reiki reequilibra i desfà aquests embussos i fa que anem agafant més control sobre el nostre benestar, equilibri i harmonia a nivell físic, emocional, mental i espiritual.

A més del nostre cos físic, tenim al nostre voltant el que es denomina el cos energètic i és en aquest cos subtil on es van dipositant, en forma de nusos, les frustracions, ràbia, impotències, tristors i les emocions que ens han dolgut. Quan diem que ens pesa l’Ànima, és una expressió molt gràfica d’acumulació dels nusos corresponents a tota mena de pensaments, sentiments i emocions que arrosseguem i si no fem neteja i li donem energia sanadora, acaba convertint-se en un pes, una llosa, una càrrega cada cop més feixuga. Amb Reiki ajudem a desfer i alleugerir els nusos.

Objectiu

Reiki és per tenir Energia Vital sense límits. Reiki és pura expressió d’energia d’Amor. Amb Reiki elevem la freqüència de vibració de la nostra energia i dels àtoms dels que estem composats.
És una eina eficaç de relaxació i sanació tant per nosaltres mateixos com pels demés. Ajuda a l’alliberació de bloquejos a nivell físic, emocional, mental i espiritual.

Ens ajuda descobrir com canviar el dia a dia i sanar el nostre cos.
Per aprendre a equilibrar la teva energia. Per descobrir com ajudar-te i ajudar a d’altres.

El teu equilibri i harmonia a les teves mans.

Preu: 90€, aquest preu inclou el dossier i el diploma acreditatiu

Lloc: Mataró, es donarà l'adreça exacte amb la inscripció definitiva.
Reserves de plaça: Per a fer la reserva de places (hi ha places limitades a l'espai) has d'enviar un mail a martaitxi@hotmail.com
o trucar als telèfon 616 51 64 55

Em desplaço, si vols fer un taller a la teva zona.
Consulta dies i preus de altres nivells.